Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان سینما و تلویزیون در برنامه‌ای پرده از یک حقیقت برداشت و گفت: متأسفانه بازیگران سینمایی ما، اخیراً رغبت زیادی برای حضور در تلویزیون ندارند، امیدوارم تعدادی از بازیگران سینما که به پول فکر می‌کنند خودشان هم باید به سینما و تلویزیون رحم کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریالیست شب گذشته پس از چند هفته به صورت زنده پخش  شد البته یک ساعت دیرتر از زمان همیشگی خودش و در ساعت 24 روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سروش محمدزاده کارگردان فصل دوم سریال «نوار زرد» میهمان این برنامه بود.  وی با بیان اینکه فصل اول «نوار زرد» را دوست داشته درباره پیوستن خود به فصل دوم این سریال گفت: وقتی پیشنهاد فصل دوم را دادند، مشتاقانه پذیرفتم. آقای آذربایجانی مشغول ساخت سریال «برف بی‌صدا می‌بارد» شدند، شبکه هم به این تصمیم رسید که تا برگشت ایشان زمان زیادی طول می‌کشد به همین دلیل پیشنهاد کار را به من دادند. من قبل از نوار زرد، سریال «سیاوش» را کار کرده بودم که تعدادی صحنه اکشن داشت اما گمان می‌کنم ساخت تله فیلم «ایکس ری» در این انتخاب بی‌تأثیر نبود. 

محمدزاده کارگردان این سریال تلویزیونی تأکید کرد: بعد از اینکه متوجه شدیم امیر آقایی در سریال حضور نخواهد داشت، مهم‌ترین چالش من این بود که چطور می‌توان سریال را ادامه داد، در حالی که فیلمنامه آن امتداد فیلمنامه فصل اول است. در جلسه‌ای که با آقای لک‌زاده داشتیم، من پیشنهاد دادم که یک  کارآگاه دیگر را در نظر گرفت، اما او مخالفت کرد. در نهایت به این نتیجه رسیدیم که پکیج بازیگران کامل عوض شود البته این کار خطر بزرگی بود زیرا امیر آقایی در این سریال طرفداران زیادی داشت. اما به هر حال ما وارد این کار شدیم و بیننده هم بعد از چند قسمت، با بازی آقای بانیپال شومون ارتباط برقرار کرد.

فصل سوم «نوار زرد» هم ساخته می‌شود اما نه با کارگردانی من!

این کارگردان با بیان اینکه محمدرضا شفیعی قصد ساخت «نوار زرد 3» را دارد، ابراز داشت: برای ساخت این فصل با من صحبت نکرده‌اند. من هم برای آنها آرزوی موفقیت کردم زیرا کار پلیسی ساختن بسیار سخت است و به این نتیجه رسیده‌ام که ملودرام بسازم. «نوار زرد» 30 قسمتی بود،  بیش از 17 پرونده پلیسی که داستان‌های آنها در هم ادغام می‌شدند، در این اثر بررسی شد. بیش از 180 لوکیشن و 200 بازیگر جلوی دوربین داشتیم که از این تعداد 150 نفر تنها در چند سکانس بازی می‌کردند اما چون قصه پیش می‌بردند، لازم بود که بازیگران خوبی را انتخاب کنیم. 

وی با اشاره به استفاده حداکثری از بازیگران تئاتر در سریال «نوار زرد»، ادامه داد: بعضاً بازیگرانی را آوردیم که گمان می‌کردند سینما فقط پارتی‌بازی است، خواستیم متوجه شوند که خیلی هم این‌طور نیست.

همکاری ناجا نصفه و نیمه بود، از دانشگاه انتظامی روزی سه بار بیرونمان می‌کردند!

محمدزاده چالش‌های ساخت یک سریال پلیسی را این‌گونه تشریح کرد: ارگان‌های بسیاری در تولید یک کار پلیسی درگیر می‌شوند که مهم‌ترین آنها ناجا است. قاعدتاً بایستی همراه‌ترین ارگان هم خود ناجا باشد. من کمک‌های آنها را نادیده نمی‌گیرم اما همکاری‌شان نصفه و نیمه بود. برای ساخت سریال اداره آگاهی به ما ندادند و از دانشگاه انتظامی هم  روزی سه بار بیرون‌مان می‌کردند. البته این نقص به تلویزیون هم مربوط است؛ اینکه چرا شهرک سینمایی نداریم. 

وی افزود: وظیفه اصلی شرکت ناجی هنر، برقراری ارتباط بین هنر با پلیس است. اما ساختار همین شرکت هم نیاز به بازنگری دارد. ما حتی برای نیروهای عملیات هم با مشکل مواجه بودیم، باید عوامل ناجی هنر هم تربیت یافته این کار باشند زیرا به ما اجازه نمی‌دهند که هنرور لباس نظامی بر تن کند.  

کارگردان سریال «سیاوش» در خصوص انتقادهایی که به فیلمنامه فصل دوم سریال «نوار زرد» وارد شد، اظهار کرد: پاسخ نهایی یک یا دو پرونده در سریال کمی به تعویق افتاد. در کل من فیلمنامه را دوست داشتم و نمی‌خواستم با دخالت خود، زحمت یک‌سال و نیمه نویسندگان را زیر سؤال ببرم. البته پایان‌بندی سریال مد نظر من نبود. چند اشکال کوچک هم به فیلمنامه وارد بود که بچه‌ها رفع کردند. البته ما یکسری محدودیت داشتیم و دوستان ناجا، ایرادات فیلمنامه‌ای زیاد گرفته بودند. ما جنگیدیم آنها را پیروز کنیم. اگر سرگرد قصه ما دوست خود را به اتاقش راه نمی‌داد، این اشتباه جلو نمی‌رفت و او ضربه نمی‌خورد. در مجموع یکسری نکات را توجیه و یکسری را اصلاح کردیم و آنچه به نمایش درآمد، با نمره 80 اثر مطلوب به شمار می‌آید.

بازیگران دیگر رغبتی به حضور در تلویزیون ندارند

وی درباره انتخاب بانیپال شومون توضیح داد: بعد از اینکه انتخاب بازیگر جدید مطرح شد، آقای هندی جانشین تهیه‌کننده هم آقای بانیپال را پیشنهاد کرد. در طول 7 ماه فیلمبرداری، آقای بانیپال بسیار یک‌دست بودند. متأسفانه بازیگران سینمایی ما، اخیراً رغبت زیادی برای حضور در تلویزیون ندارند و این یک چالش بزرگ برای کارگردان است. امیدوارم تعدادی از بازیگران سینما که به پول فکر می‌کنند بدانند که یک جایی باید خودشان به سینما و تلویزیون رحم کنند. آیا واقعاً برای 8 ساعت کار در  26 روز از ماه، باید 1 میلیارد تومان دستمزد طلب کرد؟ اگر مراقبت نکنیم قطعاً بنای سینما و تلویزیون فرو خواهد ریخت.

محمدزاده همچنین خطاب به مدیران گفت: برآورد سریال‌ها کارشناسی لازم دارد، قطعاً برای کار پلیسی به اندازه ملودرام نمی‌توان هزینه کرد. کیفیت سریال‌ها حق‌الناس است که تلویزیون باید آن را حفظ کند. سریال‌سازی کار تکنیکی و فنی است که نیاز به پول دارد.

آخرین خبرها از سریال «نون‌خ4»، «حکم رشد» و کار جدید احمدرضا درویشسریال دهه فجری تلویزیون بعد از دهه فجر رسید! + فیلمخبرِ ساخت سریال‌ سه سردارِ شهید از زبانِ معاون سیماتلویزیون در دهه فجر سریال کم داشت!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال شبکه یک رسانه ملی سریال شبکه یک رسانه ملی سینما و تلویزیون بازیگران سینما نوار زرد فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • فیلم‌های سینمایی تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه