Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارگردان «نوار زرد» گفت: برخي سکانس‌ها با نظر نيروي انتظامي تصويربرداري شده‌اند، بعضي را ممکن است من به شخصه دوست نداشته باشم، اما با تمامي اين تفاسير معتقدم «نوار زرد» در ديد مخاطب خيلي سفارشي به نظر نمي‌آيد.
خبرگزاري فارس-گروه راديو و تلويزيون: به طور معمول زماني که حرفي از سريال هاي پليسي مي‌شود اغلب مخاطبان تعدادي محدود از سريال هاي پليسي را به خاطر دارند چراکه توليد و موفقيت يک اثر پليسي آنهم در مديوم تلويزيون با مشکلاتي روبرو است که شايد هر کارگرداني تن به اين ندهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين شب ها سريالي به نام «نوار زرد» از شبکه دو سيما پخش مي‌شود که کارگرداني آن را پوريا آذربايجاني بر عهده دارد. کارگرداني که براي اولين بار پا به تلويزيون گذاشته و اتفاقا هم خوش درخشيده است. با آذربايجاني درباره توليد سريال بعد از کارگرداني تعدادي فيلم سينمايي به گفت‌وگو نشستيم.
** شما تا به حال نه تجربه سريال داشتيد و نه اينکه در ژانر پليسي اثري را ساخته بوديد. چطور شد که از فيلمسازي به سمت سريال سازي آمديد؟
- به هر حال دوست داشتم تا تجربه سريال سازي را هم داشته باشم به اين خاطر که در سريال سازي شما با مخاطب عجيبي روبرو مي شويد که در سينما اين تعداد مخاطبان کمتر هستند. محمدرضا شفيعي تهيه کننده متن «نوار زرد» را به صورت کامل به من داد تا مطالعه کنم. متن دوست داشتني بود و از قبل هم دوست داشتم با شفيعي کار کنم و نتيجه اين شد که همکاري ما با هم شکل گرفت. يعني از قبل برنامه ريزي خاصي نداشتيم و صرفا علاقه اي بود که تبديل به يک اتفاق شد. همچنين زماني که کارگرداني را پذيرفتم، در صحبت‌هايم با نويسنده بخش‌هايي از متن تغيير کرد.

** کارگرداني سريال پليسي برايتان دشوار نبود؟
- مي تواند سخت باشد. به هر حال ساخت سريال هاي پليسي و يا سريال هايي به اين سبک که سفارش ارگاني باشد سختي هايي را نيز به همراه دارد که شما بايد يک جاهايي حواستان به سازمان سفارش دهنده باشد،‌ اما خداراشکر تهيه کننده بين ما و سازمان تعاملي به وجود آورد که اين سختي ها برطرف شد.
** وقتي «نوار زرد» به شما پيشنهاد شد بيشتر چه گزينه اي برايتان اهميت داشت؟
- دو ماجرا بود. يکي متن خوب که اين متن خوب مي توانست در هر ژانري باشد و بايد بگويم به صرف اينکه سريال پليسي است من کارگرداني آن را قبول نکردم! وقتي متن را خواندم به اين نتيجه رسيدم که متني است که مي تواند مخاطب را جذب کرده و من هم مي توانم فضاي موجود را درآورم. از طرفي هم دوست داشتم زمانيکه مي خواهم در تلويزيون کار کنم با شفيعي که تهيه کننده خوبي است کار کنم. ضمن اينکه چالشي براي خودم هم بود که ببينم در قصه هاي پليسي چند چند هستم.

** با توجه به اينکه سريال سفارشي است، شما در ساخت دچار محدوديت نشديد؟
- نيروي انتظامي و يا هر جاي ديگري که کاري را سفارش داده باشند، نظر مي‌دهند اما همانطور که گفتم جذابيت اين سريال در برقراري تعامل بين سازندگان و نيروي انتظامي بود. بعد از اينکه با يکديگر صحبت کرديم هر دو در سکانس و پلان ها به يک جمع بندي رسيديم. برخي سکانس ها با نظر نيروي انتظامي تصويربرداري شده اند، بعضي را ممکن است من به شخصه دوست نداشته باشم، اما با تمامي اين تفاسير معتقدم «نوار زرد» در ديد مخاطب خيلي سفارشي به نظر نمي‌آيد. از طرفي اينطور هم نمي توان گفت که بيشتر بر اساس سليقه من ساخته شده و اگر هم قرار بود تبليغي براي نيروي انتظامي شود، در زير متن‌ها اتفاق افتاد تا لايه هاي رويي.
** آنچه که از قبل در ذهن داشتيد با آنچه که الان از تلويزيون پخش مي‌شود همخواني دارد و از اين نتيجه راضي هستيد؟
- قطعا مورد رضايتم هست، اما هميشه آنچه در ذهن کارگردان وجود دارد با آنچه که ساخته مي‌شود قطعا فرق دارد. اتفاق‌هاي بسياري حين توليد مي افتد. سفارش دهنده و نبود امکانات از اين دسته هستند اما در مجموع از نتيجه کار راضي هستم.
** در پروسه توليد مشکلي نداشتيد؟
- در توليد هميشه مشکل بوجود مي آيد و اين اولين و آخرين بار هم نيست. يعني در ساخت هر اثر سينماي و سريال مشکلاتي وجود دارد که معمولا خيلي از آنها ناشي از تصور قبل از توليد است که فکر مي کنيد اتفاقي بايد به شکلي که در ذهنتان است رقم بخورد، اما به دليل مشکلاتي که حين توليد بوجود مي‌آيد اين اتفاق طور ديگري رقم مي‌خورد. ما هم خالي از مشکل نبوديم اما معتقدم جذابيت کار کردن در همين است که بتوانيد اين مشکلات را حل کرده و از آنها بگذريد. اما چيزي نبوده که باعث شود من کلا دلم نخواهد ادامه دهم و کار کنم و الان که پخش مي شود دوستش نداشته باشم و به عنوان اولين تجربه سريال سازي راضي هستم.

** به اين اشاره کرديد که تعداد مخاطبان سريال‌هاي تلويزيوني برايم جذابيت داشت، تا الان توانستيد مخاطب خوبي را بدست آوريد؟
- بله، البته من تحقيق ميداني ويژه اي انجام ندادم اما از دور و اطراف مي شنوم که مردم «نوار زرد» را دنبال مي کنند و در اين شب ها پربيننده ترين سريال تلويزيون است.
** بخشي ديگر از اين ماجرا به ژانر پليسي اين سريال برمي‌گردد.
- بله، اما سريال هاي ديگري هم بوده که در همين ژانر توليد شده و نتوانسته رضايت مخاطب را جلب کند و فقط دو قسمت مخاطب داشته است.
** قصه نوار زرد چقدر براي خودتان جذابيت داشت؟
- جذابيت هر چيزي در مديا محصول يک عامل نيست. يعني من نمي توانم بگويم کارگرداني عجيبي کردم و يا متني عجيب و غريب داشتيم و يا اينکه امير آقايي خيلي جذاب است. مجموعه همه اينها در کنار هم نتيجه نسبتا خوبي داده است. به هر حال در متن جذابيت وجود داشته است و من هم سعي کردم در اجرا خيلي تلويزيوني ماجرا برگزار نشود و مثل استانداردهاي تلويزيون نباشد که هزار جور پلان مي گيرند که مونتور بتواند فقط با چهار زاويه دوربين ريتمي ايجاد کند و مخاطب اصلا متوجه نشود که به چه دليل بايد يکسري پلان هاي اضافي ببيند! از اين قبيل پلان ها در تلويزيون و ساخت سريال ها خيلي ديده مي شود. علاوه بر اين تمامي بازيگرها به خوبي کار خود را انجام داده اند.

** انتخاب امير آقايي پيشنهاد خودتان بود؟
- از همان ابتدا دوست داشتم پليسي که مي خواهد در نوار زرد بازي کند، کمتر در اين مدت در تلويزيون ديده شده باشد و دوست نداشتم به سمت بازيگراني بروم که در اغلب شبکه هاي تلويزيوني هستند. در عين حال همان زمان به دنبال فردي بوديم که در بازي‌هاي پيشين خود ويژگي هايي مثل جذابيت، داشتن صورتي قوي، بازي خوب و حسي را داشته باشد. همه اينها انتخاب هايم را محدود و محدودتر مي کرد. يکي از گزينه هايي که به او فکر مي کردم امير آقايي بود اما نمي دانستم مشغول کار ديگري هست يا نه. امير آقايي مدت زيادي بود که در تلويزيون حضور نداشت. او بازيگر خوب و جذابي است. با او صحبت کردم و بعد از مطالعه فيلم نامه او هم از متن خوشش آمد و از قبل هم با هم آشنايي داشتيم. همين شد که آقايي کاراکتر اصلي نوار زرد را پذيرفت. از اين انتخاب راضي بودم و همکاري بسيار جذابي بود.
** در برخي نقدها درباره بازي امير آقايي در اين سريال حرف هايي زده بودند و به اين اشاره کردند که بازي او تصنعي است.
-من هم خواندم، اما اين نقد خيلي درست نيست. وقتي شما منحني سينوسي را براي بازي او در اين سريال در نظر مي گيريد که بخشي از آن رفتار او در اداره و پرونده هايش است و بخشي ديگر رفتارش با پدرش و بخشي ديگر رفتارش با عشقش است، آنقدر منحني درستي در آن رعايت شده و حس و حال ها به درستي در هم آميخته شده که فکر مي کنم مهندسي در آن وجود ندارد و بيشتر ماجراي حسي درستي اتفاق افتاده است و هر فردي هم مي تواند نظري داشته باشد. مثل اين است که من از بازي يک بازيگر خوشم نيايد و هيئت داوران دقيقا به او سيمرغ دهند. به هر حال در نظرها تفاوت وجود دارد. قطعا افرادي هم هستند که شايد کليت سريال و يا بازي آقايي را دوست ندارند، اما ما بيشتر بازخوردهاي مثبت از مردم دريافت کرديم.

** قصه هايي که در اين سريال ديده مي‌شوند، همگي بر اساس واقعيت هستند؟
- بيشتر آنها برگرفته از پرونده‌هاي واقعي هستند که کريم لک زاده (نويسنده) بر اساس تحقيق‌هايي که در اين مدت انجام داده آنها را به نگارش درآورده است. اما ممکن است در جزئيات تغييراتي داشته باشند.
** بعد از ساخت اين سريال باز هم براي تلويزيون سريال مي‌سازيد؟
- فعلا درگير فيلم سينمايي «جشن دلتنگي» هستم و بعيد است که بخواهم سريال بسازم، اما درباره اينکه باز هم بخواهم سريال بسازم فعلا چيزي نمي توانم بگويم.
سريال «نوار زرد» به نويسندگي کريم لک زاده،‌کارگرداني پوريا آذربايجاني و تهيه کنندگي محمدرضا شفيعي هر شب از شبکه دو سيما پخش مي شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، پخش سریال‌های جدید تلویزیون با «آقای قاضی، شعبه ۱۲۱» از امشب کلید می‌خورد. این مجموعه که توسط کارگردان جوانی به نام «سجاد مهرگان» ساخته شده، با نقش‌آفرینی تماشایی «بهزاد خلج» در نقش آقای قاضی، بازخوردهای خوبی در فصل اول داشت و پس از تأخیری طولانی برای ساخت فصل دوم، از امشب به آنتن شبکه دو می‌رسد و پخش آن به صورت هفتگی و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها خواهد بود.
در این فصل، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت و وارد شعبه جدید ۱۲۱ می‌شود که با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.
با پایان فصل پنجم سریال تماشایی «نون خ»، یک درام معمایی امنیتی جایگزین این مجموعه کمدی در شبکه یک می‌شود. سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشور، از شنبه شب هفته آینده راهی آنتن می‌شود. قصه این سریال ۳۰قسمتی درباره گروهی از دانشمندان کشورمان است که روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کنند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان مواجه می‌شوند. کارگردانی این مجموعه را علی غفاری و حمیدرضا لوافی بر عهده دارند. علی غفاری پیش از این «بچه مهندس» را ساخته بود و علاقه‌مندان به این سریال احتمالاً فضایی مشابه همان مجموعه را در «رخنه» تجربه خواهند کرد.

 یک کمدی در انتظار مخاطبان شبکه ۳
در میان سه شبکه اصلی که بار تولید سریال‌های تلویزیون را به دوش می‌کشند، شبکه سه همچنان مشغول پخش «هفت سراژدها» است که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه نشد. این درام امنیتی پلیسی که ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم «قلاده‌های طلا» سال‌ها درگیر ساخت آن بود، به عنوان سریال نوروزی امسال به آنتن رسید اما نتیجه آن چندان مطلوب ذائقه مخاطبان نبود و آمار مخاطبانش ۲۲درصد اعلام شد. پس از این سریال که به نظر می‌رسد پخش آن تا اواخر اردیبهشت ادامه یابد، یک مجموعه کمدی، اوقات فراغت شب‌های ماه پایانی بهار را برای مخاطبان شبکه سه پر می‌کند. 
سریالی که قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه قرار گیرد، پس از سریال روی آنتن این شب‌ها، پخش می‌شود. «بدل» به کارگردانی علی مشهدی که در مراحل پایانی تدوین و صداگذاری است، جایگزین «هفت سر اژدها» خواهد بود. مسعودی که پیش از این سریال «نوروز رنگی» را برای شبکه پنج در نوروز سه سال پیش ساخته بود، قصه طنز دیگری را با بازیگران کمدی شناخته شده، در کنار چند بازیگر جدید دیگر روانه آنتن خواهد کرد. 

روی دور قصه‌های پلیسی
با قطعی شدن سریال‌های جایگزین مجموعه‌های نوروزی سه شبکه اصلی تلویزیون، چند سریال دیگر هم در حال تولید قرار دارند و یا مراحل نهایی را برای پخش طی می‌کنند. جواد افشار که با ساخت «گاندو» ید طولایی در تولید آثار معمایی و پلیسی پیدا کرده، «ناریا» را در دست ساخت دارد که عاشقانه‌ای با تم پلیسی است. قصه این سریال در ایران و خارج از کشور می‌گذرد و درباره یک دختر نخبه و دانشمند ایرانی است که در اوج شکوفایی علمی‌اش به‌دنبال اختراعی جدید می‌رود. در این میان، گروهی از تبهکاران و گانگسترهای داخلی و خارجی وارد ماجرا می‌شوند، اما قصه از آنجا جذاب می‌شود که در این مسیر، یکی از تبهکاران عاشق این دختر می‌شود.
احمد معظمی هم پس از «خانه امن» سراغ قصه پلیسی دیگری به نام «هشت پا» رفته است که این روزها در سکوت خبری، فیلم‌برداری می‌شود و احتمالاً در جدول پخش سریال‌های تابستانی تلویزیون قرار خواهد گرفت.

 بزم تابستانی جعبه جادو
از آنجا که موضوعات روز، جزو اولویت‌های مدیران تلویزیون برای سریال‌سازی قرار دارد، سریال «رویان» به کارگردانی داوود بیدل هم در دست ساخت است که با محوریت پژوهشگاه رویان به دستاوردهای علمی در این پژوهشگاه می‌پردازد. 
سروش محمدزاده هم تصویربرداری «غریبه» را با بازی پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌برد. داستان این سریال درباره یک جوان نخبه داروسازی است که در آستانه ازدواج، براساس شواهدی احساس می‌کند همسر مرحومش که سه سال پیش در دریا غرق شده، زنده است. مصطفی در جست‌وجوی این راز با داستان‌های عجیبی مواجه می‌شود.
با پایان فیلم‌برداری سریال «مهیار عیار» که مجموعه‌ای تاریخی درباره دوران صفویه است و کارگردانی آن را سیدجمال سیدحاتمی برعهده دارد، به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی ۳۰قسمتی جزو آثار در اولویت پخش شبکه دو باشد. این سریال هم قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه جا بگیرد
 اما این اتفاق نیفتاد. 
در میان سریال‌های جدید تلویزیون که سهم کمدی‌ها نسبتاً کم است، فصل دوم مجموعه طنز ۹۰ شبی «چرخ‌ گردون» به کارگردانی جواد مزدآبادی با نقش‌آفرینی حمید لولایی در دست تولید قرار داد.
سریال‌های دیگری همچون «مادر سوجان» که قصه چند نسل را در خطه گیلان در ۶۰ قسمت روایت می‌کند، سریال «طوبی» که سعید سلطانی، کارگردان «ستایش» آن را در شهرک غزالی جلو دوربین برده و مضمون آن با پیاده‌روی اربعین پیوند می‌خورد، «فراری» که در دو فصل ساخته شده و کارگردان جوان آن «امیر داسارگر» از فیلمسازان جشنواره عمار، نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهدای مدافع حرم دارد یا «جان برادر» با موضوع شکل‌گیری گردان زرهی ۷۷ خراسان که قصه آن را پرویز شیخ‌طادی با بازی آرش مجیدی جلو دوربین برده است، از سریال‌های تابستان امسال تلویزیون خواهند بود.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرتنمایی کردند
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • تحولات غزه؛ محور رایزنی تلفنی امیر قطر و رئیس‌جمهور مصر
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید