Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رسانه ملی در محرم امسال با تدارکی که برای ساخت سریال های تلویزیونی در نظر گرفت، توانست نظر بسیاری از مخاطبان سیما را به خود جلب کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نیمه دوم محرم را در حالی پشت سر می گذاریم که پخش سریال "هاتف" به پایان رسیده و پخش سریال های "نوار زرد" و "عقیق" رو به اتمام است، رسانه ملی در محرم امسال با تدارکی که برای ساخت سریال های تلویزیونی در نظر گرفت، توانست نظر بسیاری از مخاطبان سیما را به خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




***  هاتف

"هاتف" سریالی به کارگردانی داریوش یاری و تهیه کنندگی نعمت گودرزوند چگینی است که قرار بود از 15 مهر ماه روی آنتن سیما برود اما به دلایل فنی اولین قسمت این سریال روز یکشنبه 16 مهر ماه پخش شد.

"هاتف" درباره شخصی به نام ابراهیم است که در روز عاشورا در کربلا بر اثر حمله قلبی فوت می کند. دخترش ریحانه پیگیر آخرین گفته ناتمام پدر می شود و این پیگیری روی زندگی خانواده و زندگی زناشویی او تاثیر می گذارد.


در این سریال 10 قسمتی بازیگرانی چون محمد فیلی، زیبا بروفه، محمد حاتمی، کاظم بلوچی، حمید گودرزی، شهرام قائدی، کمند امیر سلیمانی، مریم بوبانی و رزیتا غفاری بازی کردند که 26 مهر آخرین قسمت آن پخش شد.

رزیتا غفاری بازیگر سریال "هاتف" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره دلیل استقبال از این مجموعه تلویزیونی گفت: در ایام محرم قرار داریم و سریال های مناسبتی همواره تا 90 درصد مورد استقبال مخاطب است. علاوه بر این اگر موضوع و فیلمنامه خوب باشد و در کنار آن بازیگران مجموعه به خوبی نقش های خود را ایفا کنند در استقبال مخاطبان تاثیرگذار است که به اعتقاد من این اتفاق در مورد سریال "هاتف" افتاد.

وی در خصوص دلیل حضورش در مجموعه مناسبتی "هاتف" اظهار کرد: پیشنهاد کار به من داده شد و من نیز بنا به خواسته تهیه کننده این نقش را پذیرفتم. البته یکی از مهم ترین دلایلی که در هاتف بازی کردم این بود که این سریال مناسبتی بود و با توجه به ایام محرم و ارادتی که همه ما به حضرت امام حسین (ع) داریم برای ایفای نقش در این اثر سخت گیری نکردم.

فروغ فروهیده نویسنده سریال"هاتف" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: سریال "هاتف" در واقع این موضوع را دنبال کرد كه اگر عدالت پشت در خانه ما بیاید و ما را به چالش بكشد، در را باز می كنیم یا نه. یعنی ما فقط ناقد عدالت اجتماعی هستیم یا اگر قرعه به خودمان افتاد، همان قدر عدالت اجتماعی داریم یا نه.

***  نوار زرد

"نوار زرد" نیز در دهه دوم محرم و از 15 مهر ماه روی آنتن شبکه دوم سیما قرار گرفت و توانست و تنوع موضوع و روند پرداخت مخاطب را با خود همراه کند.

این سریال در 25 قسمت با مضمون جنایی و پلیسی با بازی امیر آقایی، سیروس گرجستانی، کمند امیر سلیمانی، داریوش اسدزاده و امیر غفارمنش درباره سرگرد امیری از افسران زبده است که پس از سال ها از زلزله بم متوجه زنده بودن همسر خود و غعالیت او در یک باند مخوف مواد مخدر می شود و به دنبال او است.


حضور امیر آقایی با بازی متفاوت توانست نظر مخطبان را به خود جلب کرده و با خود همراه کند.

*** "عقیق" 

سومین سریال محرم 96 "عقیق" به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی بهرنگ توفیقی است که از شنبه 22 مهرماه از شبکه 3 روی آنتن رفت.

سریال «عقیق» که لوگوی آن با طراحی «خانه طراحان انقلاب اسلامی» رونمایی شد عاشقانه ای است در دل تاریخ که سعید نعمت الله آن را در ۱۰ قسمت برای پخش در ماه محرم به نگارش در آورده است.

بازیگران این سریال عبارتند از شبنم مقدمی، علیرضا آرا، نسیم ادبی، بهزاد فراهانی، داریوش سلیمی، ندا عقیقی، کریم امینی، جمال فوادیان، فردین شاه حسینی، مجید رحمتی با حضور هدایت هاشمی و با هنرمندی نادر فلاح.

متن و دیالوگ های سعید نعمت الله در این سریال متفاوت از سایر آثارش است. دیالوگ سعید نعمت الله مشهور است به دیالوگ های وزن دار. اوج آن را ماه رمضان امسال در سریال «زیر پای مادر» شاهد بودیم که غالب شخصیت ها فارغ از مختصات فردی و پایگاه اجتماعی موزون حرف می زدند.


داستان سریال عقیق بین سال های 1315 تا 1320 می گذرد و جنس دیالوگ های او با شخصیت ها همخوانی دارد. دیالوگ هایی که تا کنون شنیدیم «سخت فهم» نبود و عجیب تر این که در لحظات زیادی امروزی بودند.

براساس آنچه تا امروز دیدیم، «عقیق» را می توان کنار سریال های موفق نعمت الله گذاشت.

رونمایی از شخصیت ها و موقعیت آنها در داستان با ضرباهنگ مناسب انجام شد و این برای یک سریال برگ برنده به حساب می آید.

بهرنگ توفیقی تا حالا تجربه کار تاریخی نداشته اما توانسته است از پس سریال بربیاید و کارگردانی «عقیق» با فیلمنامه انطباق دارد از این منظر می توان به موفقیت سریال امید داشت.

با بررسی سریال های نیمه دوم محرم و با به پایان رسیدن سریال "هاتف" که استقبال از آن تا حدودی خوب بود باید دید در ادامه پخش "نوار زرد" و "عقیق" کدام سریال گوی سبقت را در استقبال مخاطب از سایر آثار می رباید.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش